Oslo i dag

.
https://cyanstudio.no/kalender/2017/10/27/ulovlig-propaganda
Dette skjer. Hva skjer mer. Hva skjer ikke. Neppe er det forlangt at man skal komme til kort. Nei, vi er i forhold til eierforhold i denne byen, det etterforskes nå. Plan og bygningsetaten, Fredensborg Eiendom, vi snakker om ny pub NEKTA i Maridalsveien 2, aktiv passiv etterforskning er i gang.
Hr. Snydenstrup går gjennom gatene og sprader inn på Queens pub, Brugata 14, fra 1790, og man ser for seg Onkel Skrue her i sitt palass vite at dette er en type bruksendring fra før i tida, Abelone er nå et utested, tidligere en prostituert, jfr. Abelonesaka 1893, og dette er Brugata før i tida. Yo.
Hva skjera? Karl Johan er jo ikke noe sted lenger, Nationaltheatret heller ikke, der det skjer er Hausmania, for tiden, Oslos tyngdepunkt har forflytta seg til ælva.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: