Øya

Øya fra Gamlebyen bistro
Bjørk spiller nå, men det er her det skjer. Pønk konsert, inntil det uforliknelige, med Fake Snake og Seagull, glitrende. Det har utviklet seg noe her siden Kalvøya, der man ikke husker det som skjedde i 91, eller var det 92, der VG ikke var der og Violent Femmes spilte og Nirvana avgikk ved døden i Bærum. Dagbladet bak mål. Torggata Blad tier der andre tør og vi driter i det som skjer på Øya. Bistroen ruler, Halvards skål!
Åkke som, her fra Bistroen er det ikke bra her heller, der det eksistensielle i Bjork er forlatt for en kasse pils og man snakker i det som i et band Burning Rubber heter Gamlebydamer på Ruinen med besteborgerlige pakistanere som Jokke kjøpte øl av for å gjøre seg til legende.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: