Panamapapirene

panama

Panamapapirene har rystet verden. En lekkasje, av systematisk korrupsjon. Den islandske statsministeren går av. Man antar at man kan stille noen for retten. Man ser at folk nå taler. Avsløring fra Europa, sies det. Folket taler. Makt! Eliten er tatt med buksa nede!

Det virker det folk driver med, denne eliten, business & finance er avslørt, og det får konsekvenser. Harmdirrende innlegg rundt!
Immaturus, kan man si, Stryk! Finanseliten står til stryk!
Når man trykker på disse knappene, kommer lidelsen fram, i verden, det er slik at noen har og tilgodeser sine og lever i luksus til langt oppover halsen, i et korrupt system verden over, mens folket lever i armod og er på flukt i millioner.
Denne realiteten er nå blitt bevisst.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: