System

Tekst Bror Wyller

Å se på det som gjelder, som system, er det det politiske system som gjelder; når det gjelder en vidvinkel-terminal, i det nødtørftige, å vinkle det nye i det gamle, for å forstå det tilhørighetsmessige i en epigon-nærværelse, i det deilige artige system for troll. Å gremmes, for å forstå det nøye beregnende, egne systemavhengige, er å lage det til for hogg. Det er og blir en vemmelse, sette fyr på all verdens ugagn, i en tilforlatelig pressgruppe for Beate-poteter, av rang. Nå må det bli en villelse, å beregne en kuruke-professors innstilling til det ubevisstes rang av et tempel.

Det råtne, det beduggete, det innstillings-famøses nærvær, i det riv ruskende gale, til en sjarlatan-import for fjernvare.

Jeg åker inn i nevropsykologiens tilværelse, som en Dis utformende tale for det aller helligste.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: