PÅSKEKRIM

krim_ft

Av Cabarét Standard torsdag 3. april på IVARS KRO kl. 21.00 – 50 kr.

Cabaret Standard framfører PÅSKEKRIM på Ivars kro torsdag 3. april. Det er ledd i en greie om Krim i Ukraina æh Russland, med labile politiske forhold som ingen skjønner bæret av. Kriminelt dårlige forhold! Etter Sochi OL i Kaukasus der Ole Einar Bjørn Dalen var den store helt med den russiske bjørn på innerlomma, har du møtt Putin?
Sotsji er jo en legende allerede da det er klart at den russiske frammarsj på Krim ikke er å kimse av og Krim var før tyrkisk. Krim!
Har du sett Putin? Nei, han er allestedsnærværende som lille far og vi lurer litt på dette her på Ivars kro der vi tror oss tilbake til den kalde krigen for en periode.
Nei, jeg kommer snart igjen, back in the USSR, der vi vil framføre en koselig før påske historie om ditt og datt og kyllinger og småsnacks.

VELKOMMEN!

krim05

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: