Picnic med Bernard Briis & co.

Det var en knall nydelig dag, værgudene smilte bredt og det gjorde også de fleste som fant veien til Utsikten.
DSCN5800 copy
Bernard Briis Band gjør dette hvert år og det er som regel en av årets høydepunkter. Beliggenhet. Utsikten er lett den feteste plassen å gjøre dette stuntet på. Usjenert og ingen naboer som ergrer seg. Det som ligger i navnet, et fantastisk utsyn over indre oslofjord. Utover det, ingenting. Strøm, vann, servering, dasser, glem det. Her har man den moroa man bringer sjæl. Briis’ har brakt aggregat, sanganlegg, forsterkere og instrumenter og i tillegg invitert et knippe andre band og artister. Mest notabelt Sankung Jobarteh’s Sofa Nyama Band, aktuelle på Mela-festivalen neste helg. Ellers kunne vi ta inn Street Fajitas, Æksjenfredag og Bee’s Niece foruten Briis-gjengen selv som på sitt kongelig kule vis avrundet eventen ved solnedgang.
DSCN5793 copy The Bee’s Niece
DSCN5736 copy Æksjenfredag
DSCN5826 copy.jpg 02
Det er dette det handler om: samle noen folk og gjøre noe kult og inviterende. Det er greit å bli minna på det i blant.
Et drøyt hundretalls fornøyde folk gikk lattermilde ned Kongsveien mens mørket falt på. Alle var enig om at det hadde vært en nydelig dag.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: