PLAN B: SLAPP A’

bror

Bror Wyller er en av Norges mest leste poeter. En av de mest hørte. En av de mest siterte. Og ik ke minst en av de mest sette. Du ser ham i Oslos gater. En lett lutrygget skikkelse. Alltid med sekken på ryggen. På vei til et nytt møte. Ofte på vei til en ny kafe.

Du møter ham helst på kafeene. Dere havner svært lett i en samtale. Om livet, universet og alt Spesielt om Brors nyeste prosjekt. For Bror har alltid et nytt prosjekt. Poesi, prosa, kabaret, film, stand up, ræpp, band eller et nytt kulturprosjekt. Til slutt bommer han en øl av deg.

Bror Wyller er over alt. Bror leser over alt. Poesikvelder, kafeer, fester, Oslo Internasjonale Poesifestival og Pakistanske foreninger. Er du fra Oslo og ikke har hørt Bror lese har du ikke opplevd Oslos kultur og kafeliv.

Diktene til Bror henger gjerne på vegger. På utesteder og i private hjem. De henger på kjøleskapsdører, ligger i skuffer eller blir vasket i filler i vaskemaskiner. For Bror deler villig ut sine dikt. Han trenger dem ikke selv. For de er jo allerede skrevet. Bror er allerede på vei til noe nytt.

Diktene i denne boka har hengt på en vegg i Oslo. Nemlig på jobben hans på Webverket.  De har vært en del av et fellesskap og er skrevet i øyeblikket. De går fra vitser via hverdagsobservasjoner til eksistensiell filosofi. Dette er Bror Wyllers førstediktsamling.

cover_02

 

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: