Politikk

Holmlia

På Snåsa og Ubergsmoen snakker dem om lokale forhold, om bygging av kommunehus, evt. rivning, og videre om ditten og datten og Snåsamannens posisjon i hjembygda vet jeg fryktelig lite om. Holmliamannen derimot, ikke spesielt kjent for uinnvidde, jeg bodde der en periode og har nærhet til dette feltet, de diverse byggefelter i denne nyskapningen i Oslo, hvor det er fifty fifty innvandrere og nordmenn.
Man kan snakke om dette og det som er lokalpolitikk i bydelen vet jeg ikke mye om, jeg har satt meg noe inn i det, men det som er smørbrødlista til bydelsutvalget er en helt annen sak.
Nærhet til beslutningene, er en verdi i politikk, som jeg promoterer, ut fra mitt ståsted Torggata, som ligger i bydel St. Hanshaugen er det ikke meg imot at man jobber for bedre forhold, slik at man føler seg sikker og trygg i sin bolig og på gata hele tiden, og har god tid.
Politikk er å lage et rammeverk for liv, for folk, og for å si dette klart, er inkludering hele tiden selve kampsaken, folk må med.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: