Pressemelding fra Oslo Punkfest

DISÅRDER

OSLO PUNK FEST OG OBSTERNASIG FORLAG VIL SI TAKK OG UNNSKYLD.
TAKK TIL ALLE BAND, ARTISTER, FRIVILLIGE OG UNDER TVANG SOM HAR VÆRT MED Å GJØRE DISSE UFORGLEMMELIGE DAGENE.
TIL DERE SOM HAR GÅTT GLIPP AV DET: UNNSKYLD. SERIØST.

VI HAR UNNLATT Å GJØRE TILSTREKKELIG FOR Å GJØRE KJENT AT VI KJØRER VERDENS KULESTE OPPLEGG PÅ LANGØYENE PÅ LØRDAGER DENNE SOMMEREN. TAKKET VÆRE VÅRE MANGLENDE EVNER TIL Å KOMMUNISERE VÅRT BUDSKAP HØYT OG BREDT I ALLE KANALER HAR DE ALLER FLESTE GÅTT GLIPP AV 5 EVENTYRLIGE, LEGENDARISKE LØRDAGSFESTER PÅ LANGØYENE SÅ LANGT I SOMMER.

Jenkem Warriors

VI BEKLAGER DETTE PÅ DET DYPESTE OG VIL BE DERE ALLE OM UNNSKYLDNING FOR DET.
SOM ET PLASTER PÅ SÅRET KAN VI BEKJENTGJØRE AT VI KJØRER PÅ MED YTTERLIGERE TRE LØRDAGER MED OSLO PUNK FEST PÅ LANGØYENE, MED 15-20 BAND PÅ PLAKATEN.
DET ER FORTSATT FLERE ANLEDNINGER TIL Å OPPLEVE MAGIEN I KONSERTTELTET

Med Oslo Punk Fest har Obsternasig Forlag skapt et særdeles spennende og innholdsrikt konsept, som viser punk-undergrunnens musikk og kultur i sin fulle bredde og sammenheng.
All beskjedenhet til side vil vi påstå at Oslo Punk Fest er DET mest spennende klubbkonseptet innen rockescena på mer enn ett tiår. Vi i forlaget kan ta full kred for det varierte programmet og opplegget som har blitt presentert disse foreløpig 5 lørdagene på Langøyene. Vi vil rette en stor takk til alle banda som har gjestet scena på Langøyene, og alle andre som har bidratt til å gjøre dette til fester vi vil huske for alltid!

Vi kjører videre med tre arrangementer i juli: lørdagene 14., 21. og 28.juli.
Førstkommende, lørdag 14. juli, har vi intet mindre enn 6 band på scena!
Hortens høyst larmende sønner, SUCCUBA, grind’n’roll bandet MUGRIND fra Barcelona, Grevling Batong fra Moss, Spyrunka fra Oslo, Ticking Bomb fra Trondhjem og Inner Killer fra Kristiansund.
Vi er overbevist om at alle banda vil levere over evne og forventning og at dette blir nok en eventyrlig, legendarisk lørdag på Langøyene.

SHOCK TILSTAND

Lørdag 21. juli er Tonehjulet Kräftpest’s dag. Østfold-alliansen stiller foreløpig med Haldens tøffeste, Göttemia, og det utsøkte poporkestret Norsk Råkk.
Det er sannsynlig at denne kveldens program vil bli fylt på med flere interessante navn.

Lørdag 28. juli er vårt siste planlagte arrangement, og vi legger opp til en Grande Finale, i samarbeid med Svindel Records. Det blir mye svensk denne kvelden mao.
Pønkveteranene BITCH BOYS fra Stockholm, vsa. Kronofogden og Bombfors, samt lokale helter som Ztöy og Vold I Hjemmet.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: