PROUD CLOUD

proud_cloud_bror01

(Fotos Paul Brady)

Cabaret på Grusomhetens teater! Med sju jazzmusikere, music theatre, vesentlig basert i Berlin, trompet, bass, trommer med mer.
I forbindelse med at dette er en reise, gjennom verden, er dette a travel through hell.
En mamma i front, Hanne Dieserud, som mister sin intuisjon.
Tristan Honsinger i front, med Tristan style jazz. 15 medvirkende.
Hisaki Horosava, fra Japen, bor i Japan, danser.
Teatrets horisont mot det nye. Akkurat! En bevegelse ut av teaterscenen, mot film. Grusomhetens teater goes movie! Kredd!
Alltid annerledes, aldri ny!
Lars Øyno selv på scene, som kantor for bandet.
5 skuespillere, som også synger. En symfoni! Base don Tristan style, improvisasjoner, vidtfamnende, over den ganske klode!
A night in Tunisia live in fucking Åmål!
Fra det minste til det største, livets uforsonligheter, på bariton sax, Tobias Delius, sax klarinett, vi ser på litt i prøver.
Forberedelser, rehearsals, øvelser, øvinger, alle må være med på notene, Lars Øyno sier at jazz er å lytte, og sier at det er jo viktig i livet også i teatret, det lyttende teater!
Ublu mottak på alle fronter, jazz er improvisasjon over standardlåter, etter måten lurt å se dette synes vi.
Fuck!
Premiere onsdag 27. April kl 21. Vises til og med 30. April.
Grusomhetens teater, Hausmannsgate 34.

proud_cloud_bror02

  1. Bra beskrivelse det. Jazz er improvisasjon over standardlåter, i forestillingen er det noe mer. Det finnes ikke noe info på hvilke låter eller komposisjoner, men forestillingen er veldig fin.

    Det står på nettsiden:
    Prosjektet er basert på møtet mellom frijazzmusikk og teater. Musikalske situasjoner – melodier, sanger, støy møter teatralske tablåer som videre spiller sammen eller går hver sin vei. Scenen i Hausmannsgate befolkes av 15 aktører, kvinner og menn som formulerer en type eksistensiell reise.
    Scenografien forandres underveis, nye landskaper kommer til syne, nye horisonter erobres, og hele tiden på den blå himmel der oppe; – en sky av største betydning

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: