Rapport fra Cacadou

Det som skjer her i gården er intetsigende for tiden, Cacadou, i Torggata på hjørnet Osterhausgata, dette er dumt. Flinkt prat, om diverse intetsigende emner og cafékulturen er dårlig på samtale, dette er ikke bra. 24 gutter forsøker seg med sjekketricks på samme dama hele tida, dette er harry.
Vel, det er tid for handling da og det å drikke øl og føre en kultivert samtale er å foretrekke framfor skrytende idioter ved baren.
Vel, dette er en outing av forholda, og det er på tide, man går for dominans her blant gutta, og dette har med eierforholda å gjøre, som på Rett Inn og Stopp pressen, dette er en type presedensartikkel der man ikke prater med hverandre rolig men er på hvem som tar makta. Slutt.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: