Regjeringskrisa minutt for minutt

Torggata Blad følger tett på begivenhetene. VG kjører løpet, er best informert, ut fra hva vi kan se, Fridtjof Jacobsen,vi så begynnelsen på Hareides tale kl 12, og han virka sikker i sin sak, at dette kan vi ikke gå med på, så sakte men sikkert inn til KrF landsstyremøte, som er alvorstynget, etter hva vi kan forstå. Fett!

 

Høyre skal ha krisemøte i morra tidlig, melder VG kl 15.04, ut fra et Torggatasynspunkt, må vi kunne si at dette går mot regjeringsskifte.
Kremlologisk talt er det flere i KrF som er vel så mye anti-islamister som Sylvi Listhaug, som redaktør Vebjørn Selbekk i Dagen, nei, ikke så lett å være Erna Solberg nå, Norges store lys,som inkluderer alle, står last og brast med hele Norge, fett!
Hareide er kommet til den gode løsningen om Sylvi Listhaug, at han tilgir henne, men ikke dermed uten videre gir henne fornyet tillit.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: