Retrolykke

katarina aleri

I Retrolykkes lokaler, Markveien 33, stilles ut maleri til auksjon av kunstmaleren Katarina Huser, hyppig gjest på veggene rundt i byen.
Retrolykke kaffebar vintage på Grünerløkka, billig lykke er noe annet, nei, Retrolykke er kvalitetsauksjon av Katarinas maleri. Kredd!
Retro er nå mer mainstream enn før, den teknologiske utvikling har utkrystallisert en ny smak som bøker til å holde i hånda og vinyl skiver, man liker å ha med noe fra tradisjonen.
Umiddelbart er dette connecta med Utdanningshjelpen for folk, som har prosjekter rundt om kloden noe i samarbeid med NORAD,
Utdanningshjelpen, nokså lite og nystarta, privat, på dugnad omtrent, Katarinas maleri har begynnerpris på 800 kroner, noe som dekker ett utdanningsstipend.
Utdanning i dag anses som viktig, i å kunne delta i storsamfunnet, utdanning er ikke retro, det er blant annet å kunne forstå den sammenhengen man er i i dag, hvordan verden ser ut, med krig i Syria.
Utviklingen er hele tiden på mas, det å kunne jorde seg å finne ståsted i seg selv i tradisjon, fremmer behov for slike sjapper som Retrolykke.
Gi bud!
Maleriet heter Full Moon. Grafikk.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: