Ringer i vann

Sykkeltyverier i Storgata, politiet kom, tre store muskelbunter løp etter tyv, og det var mange tilskuere. Voksent gjort, av de som ringte, mener folk her, ser det ut til, man skal ikke stjæle sykler her, men dette er jo narkomane, så da blir folk forvirra, folk flest skjønner itte detta med narkotika, det er for fjernt, men det er for ille, så da han der Vedum i Senterpartiet ble spurt om hva han mente om sprøyterom, jo det er vi for, men vi er ikke for legalisering av dop, og så videre, folkets røst taler igjen.
I virkeligheten er vi på Slagentangen gutter og jenter, det er norsk olje som har gjort oss til den vi er, sierem, nei, ikke faen om vi vil hjelpe de narkomane, de får klare seg selv, ikke vårt problem, sier folkets røst fra Seljeskogen, Lier, Sylling, på søppelfyllinga med dem.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: