Skjera?

I forbindelse med dette er det poengtert inntil det ugjenkjennelige at fra at Torggata-synspunkt er det ikke greit å leve. Hva skjera? Hva snakker man om i gata, det heter at mannen i gata blir alltid overkjørt, på denne lesers sider fins det en del saker å bry seg om og ikke bry seg om, å vite hva som skjer er jo tilforlatelig enkelt, om det er det om å gjøre, redaksjonskollektivet har flere meninger stort sett om alle saker. I Torggata fins jo en del av våre nye landsmenn, som i Brugata og på Grønlandsleiret, på Solli plass er det mest gamle landsmenn, fortsatt befinner saka seg utenfor denne skribentens rekkevidde.
Hva er saka? Det som diskuteres, på denne plass er det en type uforlikneligheter som hender, dermed må man ta høyde for takhøyde og det dreier seg om at jeg på stolen her ved bordet ser Torggata blomstre.
Til høyre bort mot Youngstorget, til venstre mot Hausmannsgate, tidligere Ankertorget, videre over Eventyrbrua til Grünerløkka, det er her det skjer.
Harm Kuipers, tidl nederlandsk skøyteløper, kommer man på, det er cupfinale på Ullevål mellom Tromsø og Hødd, starter nå, videre ser man på folk her og hekter seg på diskusjonene på facebook, kanskje, eller ser hva som skjer, dette minner om en type hendelse der det er fornuftig å selv sette dagsorden, hvordan gjør man det?
Politikerne kan sette dagsorden, invitere til debatt om saker, det kan aviser også gjøre, sette i gang diskusjoner på kafé som så blir referert, på Revolver pub møtes en gjeng hver fredag for å diskutere Dagsnytt 18, en god ting. Her på T18 er det ikke slik, det er søndag og ikke fest, Norge er ikke et katolsk land, det er et rimelig hedensk land, og hva tror man på her, ølprisene?
En ganske vanlig søndag, liksom, fullt på Ullevål, leser vi, skal vi gå noe sted og se kampan? Trolig, god sak.
Fotball har interesse. Hva mer?

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: