I took this on Grensen in Oslo looking toward Oslo Domkirke (Oslo Cathedral).

Skrekkelig

Hver jul er det slik at vi ikke har til melk i kjøleskapet, sier Nils i Torggata 3, uæ! Nei, vi orker nesten ikke dette her, leve slik på kanten av tilværelsen. Ikke koselig dette, når livet leves i gatene utenfor.
Utenfor er det lyst og fint, hjemme hos oss her i sentrum lever vi utenfor begivenhetenes gang, kan ikke være med på utelivet, gå på kino eller noe, ikke faen teater, vi har ikke bil, lever fra hånd til munn. Uten grunn. Hva har skjedd. Ikke lett å si, vi kommer fra Ski, pappa hadde jobb i det ordinære, som han sier, han begynte å gå ut på kveldene, så mista han jobben og sitter av og til hjemme og er sur og blakk og mamma klager.
Vi ser på TV og det er det og gjør jo lekser ikke helt sjelden, jeg må ordne meg selv.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: