Småstoff

Når to polakker møtes oppstår tre forskjellige meninger.

Tekst: Fakesnake  Illustrasjon: Sven Linback

NORGES BEDREVITERFORBUND

Norges Bedreviterforbund tar i dag for seg Resett og dets kumpaner, som Bjønnulv Evenrud i magasinet Folk er folk, som er så kul som et uvær og fortjener det gamle Dusteforbundets Tiltredes! En god bedreviter!

Som Resett som vet hvordan innvandringspolitikk skal drives og ikke av fjolsa og folk må da skjønne at Islam er en forferdelig sak! Tiltredes! Resett har usensurerte nyheter, og det er jo helt vidunderlig! Disse folka har peiling! Stor peiling!

Som man vet, en ekspert er en som har god peiling på det som ligger langt hjemmefra som Lars Akerhaug redaksjonssjef som har studert Islam, bodd i Syria, kan arabisk, wow!

Intellektualitet på høyt nivå med fete kvasivitenskapelige påstander i lederen i Folk er Folk som sier at nå er forskningen klar på at dødstallene fra Auschwitz må reduseres betraktelig! Feett!

Forskning er nå så mangt, å være akademiker er jo ikke akkurat noen norm for kvalitet! Helledussen!

Resett er en fet affære, solid bakgrunn for teite meninger, dette støtter vi fullt ut!

Om Norges Bedreviterforbund

Bedreviterforbundet er fra 1999 og promoterer flere bedrevitere i norske medier. Vi begynte å lage boka Norske bedrevitere i samling, i en pionerfase, Jahn Otto Johansen var god på det, en annen er Trygve Hegnar som ble tilbudt livsvarig medlemsskap.

Bedreviterforbundet utgir til medlemmer bladet Bedreviteren, som folk skjønner at det er en ære å være medlem av, og blekka Bedreviternytt, for en engere krets samt kurs for i en dyr penge.

Historisk

En runddans gjennom historien er å begynne i 1884, der parlamentarismen ble innført, på saken Statsrådenes adgang til Stortinget, der Johan Sverdrup sa All makt skal samles i denne sal. Statsrådene måtte nå stå til ansvar for Stortinget, før var de bare utnevnt av kongen.

Tillit, canossagang, er å ikke krype for noen, for sannheten skal seire, i den tilsynelatende fornuft som hersker i konsensus, er det tillitvekkende å kunne si til folk at det du sier har noe ved seg, som for eksempel den nye Østbanehallen i Oslo sin fyndige interiørdesign, men dette er jo ikke historisk bra, for det bygger ikke på det som var, det er som en kreftsvulst hele hallen, ikke i kontakt med virkeligheten, hallen har tatt av fra grunnplanet.

Cargo Bar på Sørenga er mer i samsvar med historia, slikt kan man påpeke overalt, det som ligger i veggene overalt.

De som ikke snakker

Det polske navnet for Tyskland Niemcy betyr De som ikke snakker. De som ikke snakker, hvem er det? Politiet, de militære, de bruker vold i stedet for å snakke. Politikere er ofte slik, at du ikke skjønner hva de sier, det er vold. Hva er poenget? Voldsmakta. Staten det er jeg.

Skal man snakke, snakker man OM noe, noe som skal interessere begge, den man snakker med, det er en samtale. Voldsmakta har en tendens til ikke å høre på, bare diktere, snakke TIL deg.

Staten er en voldsmakt.

Diktatur

En person sier det alle sier

Polsk riksdag

Når to polakker møtes oppstår tre forskjellige meninger.

Statement

Påtagelig kan man si at man kan snakke med folk om alt.

Mullah Krekar

Vi hører at Mullah Krekar er pågrepet igjen, og ser at avisene er svært opptatte av det og at dette blir kommentert på diverse vis, en kurder i krig for sin nasjon med muslimsk ideologi. Fett. Respekt! Kurderne fortjener en nasjon, som samene, det fjellfolket delt mellom fire nasjoner, yo.

Oslo valg kommune 2019

Oslo er det viktigste valget i Norge, det dreier seg om å se hva dette er, en politisk sandkasse for de som deltar, alle som deltar er i dette forhold hevdvunne politikere som man må skjønne er i dette systemets politiske himmel.

Elitens diskusjon med seg selv kommer til avisene og internett noen ganger og vi ser politikk for de fremmelige som stort sett demagogi.

Postmoderne politikk

La de hundre blomster blomstre, var Maos slagord og friga mediene og veggavisens, som Glasnost under Gorbatsjov, full ytringsfrihet.

Frigiving av mediene i Norge oppheving av NRK-monopolet, vekk fra rene partiaviser, fram mot internettdiskusjoner og fora for politikk på Agenda Manifest og Civita.

Å se disse utallige tekstene blomstre er å se det postmoderne, det dreier seg om å snakke med alle og ikke bare de du er enige med og vi følger dette.

Mening

Meningsfull politikk er for meg slikt som å bygge Nord-Norge-banen til Tromsø, det vil føre til et bedre samfunn og bedre kontakten mellom folk, dette er god politikk.

Meningsdannelsen foregår rundt, det er interessant ved valg at tendensen er den samme overalt, fra de første resultater i indre Østfold, det gir mening, for folk henger sammen i Norge, tar telefoner og slikt, det er en stemning i folket som gir valgresultatet.

postmoderne, det dreier seg om å snakke med alle og ikke bare de du er enige med og vi følger dette.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: