Sosialen

sosialenSosialt akseptert å være sosial i Norge. Sosialdemokratiet funker. Asosiale mennesker liker vi ikke nå. Lenger. Anders Behring Breivik som den siste asosiale. Nei, her er det fint!
De mørke kilder, her er boklansering. Gerhardsens testamente. Ørjan Karlsson, Kongens Råd. Glimrende! Gardinene trekkes ikke til side. Meget billedskapende tekst!
En komitragedie! Eksellent! Jeg venter spent! På neste setning, dette er fint! Medrivende! Drivende! Jævla flott! Med humor og ynde og nordnorsk suspekt fittepreik, en geit svømmer ikke ut for å se på dette, den graver seg ned i boka en sensommerdag på Røst!
Boka er ingen trøst, den er rett og slett folkets røst! Mot i brøstet! Vi røster på folk som er sosiale, joviale, pene og vennlige, DJ Friendly! Dermed spiller et band her med Sindre og en til, born to be bra!
Sasasa bra bra bra Skeid Skeid Skeid! Vi breier oss fra Oslo i dette, flette-Mette, du har sett det!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: