Sove

IMG_2006

Kan man sove i denne verden? Nei, på en måte ikke, der reaksjonære krefter krampetrekker seg. Hvorfor det? Nei, jeg kan ikke se det på annen måte enn at dette skjedde etter den arabiske våren, som begynte i Tunisia. Det reaksjonære samfunn ville ikke miste makta! Forandre seg! Så kom IS, og det må ha noe med en felles motstand mot frigjøring å gjøre, tøffe sjeiker, som i Bahrein og slikt, ville fortsette det gode liv! Sprade på boulevarder med snacksne biiler og pen dame ved sin side, en gammel drøm!
Javel! Guttedrømmen, penger og damer! Jeg ser det overalt og tøffe gutter med bikini supermodeller går der konstant og blir avbildet i ukeblader, se den snertne dama jeg har fiksa meg!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: