Stillingsannonse

Stilling ledig som omdømmestrateg

Til tross for at de fleste nordmenn er sunne og kjøpesterke konsumenter godt rotfestet i middelklassen, lar et stadig voksende flertall seg henfalle til solidaritet på tvers av samfunnsklassene og engasjerer seg i fagforeningspjatt.

I forbindelse med etableringen av Amazion Norway Fulfillment Centre (Amazion Norway FC), søker vi derfor en kreativ og løsningsorientert person som kan bistå oss med å berede grunnen for et smidig inntog.

Omdømmestrategen har budsjett- og personalansvar, rapporterer til direktør og inngår i Amazions ledergruppe (medarbeider-teamet). (den flate strukturen der alle blir kalt medarbeidere gjelder visst bare for de som jobber på FC.

Våre verdier
I Amazion bygger vi en arbeidskultur tuftet på frihet under ansvar og tillit. Alle er medarbeidere, ingen kalles ledere, og vi jobber for å nå våre felles mål: å glede våre kunder og sørge for at de stadig oppmuntres til å la seg friste av nye tilbud og ikke minst vår hyperraske leveranse. Det er derfor ingen grunn til å engasjere seg i fagforeningsarbeid hos oss, dette trenger ikke våre ansatte å bekymre seg over da alt er ivaretatt på den best tenkelige måte.

Vi får de beste skussmål fra Tipp-Topp Arbeidsgiverinstitutt, en global autoritet som vurderer og anerkjenner fortreffelighet i ansattes arbeidsforhold. Allerede i januar 2021 kåret de Amazion til årets beste arbeidsgiver i Italia, Spania og Frankrike, med en garanti for spesiell utmerkelse i ansattes arbeidsforhold.

Arbeidsoppgaver
– utvikling av sjarmoffensiv
– opplæring av politikere mht. Amazions ansettelsespolitikk og arbeidsforholds-policy
– utvikling av oppmuntrende slagord som kan motivere våre medarbeidere på alle nivåer på det framtidige FC-et til å være lojale, takknemlige og effektive
– utvikling av retningslinjer for mellomledernes motivasjonshåndtering
– forefallende arbeid som pressetalsperson for å imøtegå evt. angrep fra norsk presse

Egenskaper
– fleksibel, innovativ, lojal, fremoverrettet, energisk, optimistisk, retthaversk
– du må kunne opptre overbevisende og ikke være pysete
– du søker ulike perspektiver, men jobber alltid for å bekrefte din egen oppfatning

Kvalifikasjoner
– særdeles gode språkferdigheter, suveren på dobbeltkommunikasjon, eufemismer og utvikling av gammelkommunistiske slagord i markedsliberalistisk innpakning, m.m.
– erfaring med lokalisering og nøytralisering av visse holdninger og idéer er en fordel
– god kunnskap om og erfaring med relevante IT-systemer og prikkbaserte disiplinær-/ordenssystem

Frynsegoder
– lunsjpause

Ansettelsesform
– fast bestemt på varig tidsubestemt arbeidskontrakt


Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: