T-banen

t-banen-in-oslo-suburbs

Ja, her er det tilforlatelig stille, søndag, hva skjer. Folk til og fra, vi noterer litt fortsatt ferie. Tøft. Søndag til middag, er en tentativ oppfattelse av hva som skjer her, kvart på fem, meg tykkes ikke spesielt misfornøyd med det.
Gratispassasjerer, de fins, og Torggata Blad Alltid Gratis, er på trappene. Ensjø.
Ja, the presentation of self in everyday life, Erwing Goffmann, der det dreier seg om å få folk ut av det vante, for å bli kjent med vedkommende, bak fasaden. En glitrende idé
Vi ser på dette feltet og ruller sneipetobakk og blir lagt merke til av en herre, uten frue, og han ser meget misbilligende på det. Er han prest eler tannlege? Faen veit, toleransen for folk som røyker er ikke like utviklet i folkets forskjellige strata, skikt og klasser, ser man det!
Tupper, som stort sett er opptatte av gutter, uten å diskutere politikk, i dette samfunnet skal man fikse seg selv økonomisk og det er det.
Narkomane er det ikke på T-banen, det er sjelden.
Vel, folk er her på lange og korte strekninger, innforlivet i dette er T-banen østover, til Bergkrystallen, vi farer gjennom bakker og landskap og havner etter hvert på platået som er Lambertseter i hovedsak, fett!
Bakke opp fra Bryn til Manglerud, fra Ryen til Brattlikollen.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: