Tagging av kirke på Sunnmøre

SVIK

SVIK, det står det, på Langevåg kirke, pluss noe mer, for en fortolkning av dette, tagging natt til søndag 9. august, står det omtrent Morra di!
Jeg ser dette som en hendelse av viktighet. Tagging av kirker er ikke innafor i hiphop-miljø, det har ikke kredd. Dermed er dette en nyskaping. Søkelys på Sunnmøre, der journalist i Sunnmørsposten ikke skjønte at dette kunne ha noen interesse i Oslo-området, der vi ringte Karl Petter Løvoll og han sa at de ikke visste særlig mer om saken enn det som har stått i blekka hans, nei, kontakt politiet, sa han vel, eller vi har god kontakt med politiet, han var hyper.
Bløffa han?
Slike saker blir øyensynlig der oppe feid under teppet, og en sunnmøring vi kjenner mener det var fest på kirkegården og gravsteiner ble også tagga. Fest, som endte med krangling og vold, det er saka.
Sterkt.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: