Tante Kos

bokomtale

Tante Kos

Fra omslaget: «Tante Kos er av typen som aldri fikk utdelt skam, og det kan være grunnen til at mange liker henne så godt. En av superkreftene til Tante Kos er hennes hyperelastiske PUPPER. I dette aller første nummeret av Tante Kos tar hun opp kampen mot fenomenet nettroll.»

Tekst og foto Thale Husemoen

Og hvem er disse trolla? Er de uten ansikt, anonyme incels(*) eller andre av sitt slag; feige hatere over nett? Ikke alltid. For hvem har satt eller setter standarden for det offentlige sjiktet blant filleproletariatets mørkemenn som forøvrig er enig i én ting: Det negative, forvrengte, maskuline prinsipp der misogyni, generelt hat og omnipotens er tre hellige falloser bygget i sand.
Eller noe sånt.

Tante Kos er også en som tar imot Putins raketter som mange ekle dildoer på én gang, og squirter dem ut.

For tenk hvis en overarbeida sexarbeider på Porn Hub blir en anonym fyrs verste mareritt?
Kjønnsforskningsinstituttenes kikkhull, der man kan bruke det i forskningsøyemed, hullet der peniser blir melket, der hverken kunde eller ansatt har øyekontakt.

For man må bruke samme narrativ, bare baklengs og innover, slik at man blir sprengt i hodet, for det skal man, og det blir man, for å fylle cepter-begeret med friskt, nytt vann, for å hente inn nye tanker og ny bevissthet OM HVA SOM EGENTLIG FOREGÅR, men som de fleste begynner å få en ANELSE om.

Trur det er en kritikk av kapitalismen også, som en forlengelse av patriarkatet. Alt henger sammen. På tide å tenke nytt, med Katarina Storalm!

Nei, det er ikke ekkelt, det er morsomt!

Mer på storalm-art.no


Katarina Storalm er fra Storalmenningen, Nordland. Har tatt faglærerutdanning i formgiving og studert kunst og håndverk ved Høyskolen i Oslo.


*) En incel er medlem av en mannlig internett-
subkultur kalt incels, menn som føler seg avvist fra fysisk og emosjonell kontakt med kvinner, og som tror at de derfor aldri kommer til å oppleve romantiske forhold, intimitet, sex eller det å få barn. Nettsamfunnet finnes på anonyme internettfora som Reddit og 4chan.
Kilde: Wikipedia

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: