TB – med 44 siders magasin!

[vc_row row_type=»row» text_align=»left» css_animation=»»][vc_column width=»2/3″][vc_column_text]

Fiasco – Karlsens grønne gerilja – Hva er punken – Melgaards død – Politisk håranalyse – Exit Hauskvartalet – Ibsen vs. Foldal – Den danske borgerkrig – Krank – Hipstertesten –  Torgata Blad sensurerer dikt –  Castro, Infidelity – Hasse Brinch, Bruddstykker – Vi som bryr oss – Punk i Oslo – Grensevaktene – Punk i Oslo del II – Sommervarsel

 

På kort tid gikk vi fra a5 punkfanzine i svart/hvitt på 12 sider, til a4 magasin i full farge på 44 sider.
Blekka kan du kjøpe for ca 100 kroner. Vi legger den ut på nett når vi har solgt ut nummeret.
Her saksa fra en slags intro på side 3:

 

1. mai er her.

Hva er poenget? Hva er poenget med å framføre den sosialistiske tradisjon atter en gang? Faner og flagg og musikk og heisa, møte venner og diskutere lønnstrinn og karrieremuligheter. Og hvordan vi best beskytter våre privilegier. For har ikke markedsliberalismen allikevel noe for seg? I hvert fall nesten. I litt kontrollerte former. Sånn som new public management – en mulighet til å fordele oppdrag og eierskap etter kompis-prinsippet. Evt. a la meetoo.

Flu, en av bidragsuterne til dette nummeret.

Men hvor er Berlusconi når vi trenger ham? Vi savner hans gjestmilde avledningsmanøvrer. Kamerat-orgiene for de store gutta. For Donald og Vladimir. Som i hvert fall er enige om at Ayn Rand var en sabla god forfatter. Hvordan feiret egentlig Ayn Rand 1. mai? Glem det! Nå er det marsipanbløtkake som gjelder. Før vi går over til laks og eggerøre og resten av 1. mai-frokosten. Var det ikke noen som hadde med seg hjemmelaget sylte? Og musserende!

 

Torggata Blad gir med dette sin uforbeholdne støtte til Elitepartiet De Smarte![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/3″ css=».vc_custom_1524668526081{background-color: #efefef !important;}»][vc_column_text]

Torggata Blad nr. 1 – 2018

44. sider
opplag: 200 eks.
kontakt@torggatablad.no
www.torggatablad.no

 

Bidragsytere

Andrei Cotrut (KrAnK)
Bror Wyller
Chris LudviK Kristensen
Flu Hartberg
Harald Ellingsen
Hege Vadstein
Madhill
Maria Vagle
Paul B.
Per Arild Skorgen
Marius Immerstein
Sam Iravanian
Sindre Sand
Stein Holte
Trine Haaland
Tullingene på tinget
Åse Karlsen
webverket.no

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: