TB nr. 1 – 2020 «Nav spessial» LIVE STREAM

Torggata Blad er stolte over å kunne presentere nr. 1 – 2020, med arbeidstittelen «Nav spessial». Vi markerer utgivelsen mandag 8. juni med en spesiell seanse i redaksjonslokalet på Hausmania, strømmet live på facebook.

Tekst Redaksjonen Omslagsillustrasjon Sam Bannister

Programlederne for kvelden er de kjente mediatrynene Harald Lange og Marit Brovig.

Omslagsilllustrasjon TB nr. 1 – 2020 Sam Bannister

I løpet av sendingen skal de gå gjennom og kommentere innholdet fra perm til perm, og også prøve ut «Nav-spillet» som redaksjonen har laget spesielt til dette nummeret.

De vil få selskap av nøye utvalgte gjester i studio, deriblant Annette Stav fra House of Dromedar, som vil presentere den offisielle premieren på Dromedars nye video «Your House» OG en livefremførelse av ny låt.

Thale Husemoen leser fra Yaha Hassans siste diktsamling, Mehrdad Baradaran og Åse Karlsen snakker om på Nav, Tullingene på tinget debatterer og kompromitterer, Bror Wyller, Stein Holte, Brady & Vadstein.

Torggata Blads ekstremt korte ekspertutvalg vil diskutere velferdsforetaket Nav, analysere etatens utfordringer og begrensninger, og ikke minst komme med sine kvalifiserte anbefalinger, i tråd med magasinets misjon som leverandør til den gode pubsamtalen hvor alle aktuelle problemer blir løst før stengetid. Panelet vil i noen grad respondere på innspill fra publikum ut fra kriterier som folkeopplysning, kreativitet og underholdningsverdi.

Tema for kveldens debatt:

– Kan vi forestille oss en framtid uten Nav? Hvilken alternativer åpner dette for?

– Representerer Nav Palett og Nav Anal framtiden for velferdsindustrien i Norge, eller er dette symptomer på en etat som krampaktig og desperat klamrer seg til en uoppnåelig drøm i stedet for å forholde seg til virkeligheten? Hva kan vi forestille oss som alternativer?

PREMIERE! – House Of Dromedar

Teaser! House of Dromedar presents new music video. «Your house» coming up soon:)

House of Dromedar presents a city walk from Hausmania to the new Munch museum with Dromedar´s queens & freeks. An action based situationist walk from the underground community art scene to the alienated architecture and environment of Barcode and the new Munch museum.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: