Telenor Pingvin

tlf

Sart sjel ringer til Telenor Bordell og blir avspist med noe dritt om at ingen kan si noe på at telenor mama ikke funker, man blir forrådt.
Til helvete tenker man på å la dem råtne i sitt eget spy og man snakker med folk om problemet og det viser seg at ingen vet noe annet enn sitt eget kontor og de har ikke system, logistikk mangler og hva faen.
I en form for forståelse av dette setter jeg inn støtet på at logistiksere blir høyt ansett i samfunnet i dag og de breier seg i sadelen som de som kjenner systemet inn og ut og sier at det ikke er vanskelig, noe det heller ikke er, man må tenke på alt.
Torggata Blad hjelper deg ikke, men det er innafor å tenke nytt her, med en type systemutvikling og hei hei.
Telenor Kommandør, et expert team, for å tjene mer penger til Ledelsen, ikke det at vi ikke liker penger, men vi liker bedre nok penger.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: