Titania

Tekst og illustrasjon redaksjonen

Unikt og påkostet skatteparadis med høy standard og eksklusiv innredning legger til rette for en luksuriøs hverdag. Kjempebeliggenhet!

Skatteparadiset Titania er konstruert som en kopi av RMS Titanic, men oppgradert etter dagens krav til teknologi og komfort. Hver suite er på tre etasjer, har vannbåren gulvvarme, vinkjeller og flotte vindusflater med nydelig undersjøisk utsikt. Innredningen er moderne og smakfull, utført i materialer fra øverste hylle.

I tillegg til alle de samme fasilitetene som Titanic var utstyrt med – squashbaner, tyrkisk bad, promenadedekk og gourmet-restauranter – alt betjent av pålitelige roboter og smart-installasjoner – vil det jevnlig bli arrangert opplevelsesrike utflukter til Titanics hemmelighetsfulle vrak. Med andre ord blir både din eventyrlyst og ditt behov for komfort ivaretatt på best tenkelige vis.

Første befaringsdykk vil finne sted 15. april 2024.
Meld deg på nå!

Sammenlignet med oversjøiske sea-steadings-prosjekter er skatteparadiset Titania – med sin beliggenhet på 3 800 meters dyp – bedre beskyttet fra både utidige skattelovverk, klimaskapt ekstremvær og gravejournalisters selvrettferdige avsløringstrang. Det vil dessuten by på unike muligheter for mine livsforlengende eksperimenter.

Peter Thiel, mangemilliardær, transhumanist og investor i The Seasteading Institute

Med sin nedre formuesgrense på 3 mrd. USD får vi endelig et skatteparadis der vi slipper å bli nedrent av etterapende millionærer og andre wannabes. Jeg gleder meg til å flytte fra Sveits!

Kjell Inge Røkke, mangemilliardær, bunntrålinvestor og Sveits-pioner

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: