To Bleed Or Not To Bleed. Pain Solution Worldwide 2003-2015.

[vc_row row_type=»row» text_align=»left» css_animation=»»][vc_column][vc_column_text]

Fakir Håvve Fjells egenberetning om 12 spennende år med Pain Solution Inc.
Fotograf Helene Fjells fotografier fra samme periode.

ps media 1[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=»row» text_align=»left» css_animation=»»][vc_column width=»1/2″][vc_column_text]

Fotografen Helene Fjell har fulgt sin bror, fakiren Håvve Fjell, og hans foretak Pain Solution Inc gjennom 12 år, og dokumentert aktører og hendelser med aktiv utløser.

 

Nå gir de to ut den definitive boken om Pain Solution, med Håvve Fjells egen beretning om foretakets historie og utvikling gjennom disse 12 årene samstilt med et utvalg av Helene Fjells fotografier. Tilsammen utgjør det en sterk presentasjon av denne svært spesielle blomsten i den hjemlige kulturfloraen, det nærmeste man kommer til Pain Solution uten å være med.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_video link=»https://vimeo.com/131088883″ align=»right»][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=»row» text_align=»left» css_animation=»»][vc_column][vc_separator type=»transparent» up=»33″][vc_column_text]Pain Solution har helt siden forrige århundre vært blant motkulturens sterkeste markører med sin blodige ekstremisme og tilsynelatende forakt for hms-reglement, helseforskrifter og anbefalt håndtering av farlig verktøy. De 12 årene som denne boken er viet til er den spennende perioden da foretaket utviklet seg fra primitive side-show som spilte på sjokk-effekten, til eleverte(!) forestillinger med raffinert oppbygning og tildels avansert struktur og forløp.

 

Tilsynelatende har PainSolution blitt alt det kan bli i løpet av disse 12 årene. Under Håvve Fjells ledelse har PS holdt på sitt kompromissløse og ekstreme uttrykk, de lider og blør for kunsten, bokstavelig talt. Dette kan, som fakiren selv antyder i sin tekst, ha ekskludert dem fra et stort og pengesterkt marked , men det har også vært et bevis på at dette er ekte vare. Tilhengere av den hjemlige motkulturen må selvsagt ha denne, men også for andre uinnvidde og uforstående er denne boken å anbefale som en trygg måte å komme tett innpå et av de mest spennende og utfordrende show-konsepter utviklet heromkring de siste 20 årene.

 

Kjøp boken her >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=»row» text_align=»left» css_animation=»»][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: