Torggata Bad

002

Torggata Bad, kyss meg i rævva, Torggata Bad Boy Bubby, Ruby boobs, et tiltak dette her, være nær, i dette showet som hele tiden åpenbarer seg, fram og tilbake, lite sidelengs, om natta der showet tar av for en fremtid med gågate for smålåtne.
Se på gata som på TV, fra merkelige utsiktspunkter gjennom gata fra Stortorget til Markveien, via sklia som ikke sjelden ses danse på bordene, fuck horene, nyheter på morran, Synnøve Finden lager ost til Burger King og McDonalds, det skal du bare drite i, vi kriter hos dem, vi går vår seiersgang over hele verden, Tyskland og Irland, der jeg har vært, par ganger, angrer ikke.
Utenfor, er det ost og kjeks og man kan lage seg en del greier, det er ikke sannsynlig at Jens Stoltenberg blir generalsekretær i NATO, fatum est, men det er det de sier nå, alt kan skje, det er det, videre i en flare av stemning i gata, der man prater og det er flere som liker Jens, men det er greit for meg.
Det å forflate nyhetene er i meg en greie, jeg neier ikke for noen, der skoen trykker, frykter vi en del fortsatte sammenlikninger, der Barack Obama og Angela Merkel ønsker Jens, pikenes Jens, for meg ville det ha vært en brukbar løsning på Arbeiderpartiets lederproblem, der Jonas kommer.
Snø i dag, greit for meg, jeg bryr meg ikke om været i den grad, er ikke sentimental, vi bader i folkehavet, bad’er i dette, etter beste evne all the time.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: