Torggata om natta

Konkret er dette på den måten at man ikke kan bestemme noe som har interesse og hevd i miljøet. Protest, assimilasjon, arroganse, er en del attitudes folk forsøker å kle seg som, et fromt ønske er å være seg selv. Pornoforhandler Lund er her ikke, så vidt vi veit, dermed er dette en tid med en vesentlig innvandringskompetanse.
For å likebestemme det man ikke forstår, er det nok ikke lett å betrakte dette som vesensbestemmende for fremtiden. For å se dette klart, er det nå det gjelder, som alltid, det å manipulere virkelighetens foreteelser inn i et avisformat er kult.
Vi leter ikke, vi finner folk å snakke med til alle døgnets tider, både den ene og den andre, men vi fins her som alle andre og oppfører oss som folk.
Godt å kunne slappe av.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: