Vi vil ha øl!

de sjenerte

De sjenerte, norsk punk band fra Kløfta/Gjerdrum, aktive 1979-1981, er legendarisk. Vi hører låta Vi vil ha øl! Noen tar narkotika og sløver seg ned, det er kanskje ikke bra, men snart skal de få leve i fred!
Alltid rød på nesa av for mye sprit, brenner sjøl blir ofte fyllik, mens andre bruker penger på polet.
Teksten. Drivet, som er pønk! Kraft! Den seirende pønker! Alltid beredt, til en øl og en prat! Den gode pønker! Pønk er livskraft! Og livsvilje, trang til sannhet! No future for you! Fienden!
Å forstå dette er på tide. Låta God save the queen, med Sex Pistols, er best der, med no future for you, you ain’t no human being! Om dronningen. Kongehuset, dette er bornert, som Hadia Tajik sa nylig, ingen embeter skal være arvelige!
Det er tvang! Man kan ikke la familier styre! Vær ikke korrupt!

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: