Virksomhetssnillisme

IMG_1963

Americano. Tant pis! Slapp av! Pistant! Et anagram av tant pis, slik kan man fortsette, pistant er å trekke, et dyr eller et menneske. Esprit! Å overhøvle folk med meninger, det er engelsk som gjelder i verden for faen.
Blodsmak i munnen, av det sarte, følsomme, sjelfulle, i verden!. Javel! Velkommen til utlendinger! Kristiansand som den store byen i sør! Javel! Vi ønsker folk velkommen! Hils!
Norge er grunnfestet rotbløyte, det å si noe om dette landet, der det flommer over av dop! Som snop!
Den bohemiske ambassade, Karl Marx på Hvitvinsfylla i Trier, det dreier seg ikke om å forstå verden men å forandre verden! Stor innsikt! Handling! Til kamp!
Forandre verden i dialog, med Jürgen Habermas!
Theorie des Kommunikativen Handelns, jeg leste den boka i april 2011, dro til Polen og fikk magesår. Dette middelalderske landet! I den hegelske ulykkelige bevissthet, hvor den eneste lykke fins etter døden, under det katolske åket.
Den marxistiske impuls i et etterrevolusjonært samfunn er vår.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: