Warcrimes

warcrimes

Band fra Skotselv. Skotselv er en plass med mange rasister. Første mai er de i Oslo, første gangen på Blitz. Bass, gitar, trommer, vokal. 4 folk. Norsk pønk. Norsk virkelighet. Hard core. Ku Klux Klan – låter nynnes på alvor rundt i Skotselv. Bygd. Get back to where you all belong!

Warcrimes har låter anti krig. Og bandet har holdt på 4-5 måneder uten å ha holdt konsert. Ennå.
Blitz 1. Mai. God stemning før toget. Lastebilen, mot LO tale på Youngstorget kl 12. 30. Riots! Hele folket i opprør! Mot riving av 40!. Folket reiser seg! Knus fascismen! Knus patriarkatet!

Fett!

Skotselv hadde før fabrikk. Et kvarrter til Hokksund. Stasjonsby, på Sørlandsbanen. Toget stopper der, disse gutta sto opp 6 i dag tidlig for å komme til Blitz 1. Mai frokost. Respekt!
Joachim Adrian Magnussen trommer, James Henrik Hovind Hendry Gitar og vokal. Markus Haare Børud bass. Chris Ludvik Kristensen vokal.
Skotselv, et sted med 700 mennesker, tidligere fabrikk, sentral fabrikk i Øvre Eiker, går man nærmere inn på dette tilter man.
Å se dette som en type samfunnstilstand, der man står imot kapitalismens fremferd, er meg viktig å finne mer ut av! Pønk! Et musikkuttrykk, en greie, der sennep og ketchup orkester er pønk.
Kikerter og ris! Vi hører Manna, der det går igjennom Marg og Bein og folk forstår sin egen greie og det er det.
1. mai i Oslo, det er spennende å føle denne dagen som stemning, nei, ikke lett å se den tydelig nå. Nei, jeg ser dette som begrep, Første mai, der det dreier seg om noe old school, der Gerd Kristensen holder tale fra en fortidig verden og ingen hører på, for dette er feil tale! Hele folket i arbeid, det holdt 1933! Nå er det ikke det som kreves, det kreves selvstendig innovasjon! 1. mai er dermed ikke interessant, det er sutring!
Hvorfor skal ikke vi få mer av kaka? Fitte!
Jeg ser dette uselvstendige dominere verden for øyeblikket, teit!
En betraktning, i en musikkomtale.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: