Yin yang

Av Dario Flo

.
Den nyttige idioten Sverige vant over Sveits, god sak.
Nå Colombia England. På Peloton. Stanging.
Engelsk frispark nå, 52 minutter. Jeg tror. England har min tillit. Corner. Columbia gult kort. Straffe. England 1-0. Harry Kane. Columbia prøver å være arrogante, England spiller fotball. Ha ha.
Agatha Christie er blid. Day Tripper!
Det florerer av gule kort til Colombia. England spiller rent. Respekt!
64 minutter. Miljøet her er tiltalende, man ser på fotball rolig, å ønske, å tåle, å se, jeg er ikke supporter for England, men jeg bivåner spillet, der Colombia er mer kule gutter, England har bakkekontakt.
England har makta på banen nå. 72 minutter. Corner.
Betraktninger over denne kampen, de spiller fotball som de best kan, England tror på dette laget sitt, som Portugal ikke trodde på laget sitt, og tapte, Brasil er i støtet, Uruguay er gode, Belgia er beste laget, som lag, dette er å målbære betraktningen om at fotball er godt håndverk.
Dette er ikke noen god kamp.
Det er og blir to middelmådige lag dette her.
Guttunger. Jeg kaller dem reservelagene. Buljongpar.
England er et lag med bare spillere fra Premier League, javel.
Guttungespill fra Colombia, latterlig filming. Ikke innafor.
Min forståelse for dette er noe herk. Jaget etter lykke, jeg tror jeg vil forstå folks mas om denne kampen som ikke akseptabel, dette er som et dataspill, et kunstig fotballspill, England har ikke respekt de heller, dette er Corgi Toys, i for stor respekt for de gamle store, lik i lasten.
Danny Blanchflower, Jimmy Greaves, Peter Tosh, hvem er disse spiller egentlig, nolduser. Av den gamle skole!
Har det eksistert skikkelig gode engelske spillere? Nei. David Beckham var en sjarlatan. Det har eksistert en god engelsk keeper, Gordon Banks. Og en god skotsk midtbanegeneral Billy Bremner. Det er det. Ellers er det bare piss.
87 minutter nå.
Håper England vinner, men det skal ikke bli noe jeg kan glede meg med, dette laget ryker ut i neste runde.
Å faen vinneren her skal spille mot Sverige. Huff. Colombia utligner til 1-1.
Det blir ekstraomganger, det gidder jeg ikke å se.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: